От Music Idol раздават “Citroen”-и и без да изпращаш SMS


Може ли да спечелиш награда от SMS телевизионна игра, без да си участвал в нея. В България може…, от Music Idol вече го доказаха!

За тези които не са гледали концерта на талантите в понеделник (12.05.2008 г) вечерта, водещите на Music Idol – Иван и Андрей съобщиха по телефона в ефир на нищо неподозиращ възрастен човек, че печели чисто нов автомобил – Citroen C3! На въпроса за кой от участниците е гласувал, човекът поясни, че никога до сега не е изпращал SMS- и и не е гласувал в Music Idol.
Водещите, повлияни от емоцията, обаче не пожелаха да възприемат тезата, че човекът наистина не е гласувал и започнаха да предполагат всякакви варианти, за това по какъв начин SMS-a е изпратен от неговия телефон. В крайна сметка честитиха на човека наградата, набеждавайки съпругата му за изпращач на “печелившия” SMS.

Веднага след рекламите обаче се оказа, че операторите са набрали грешен телефон и възрастния човек с който Иван и Андрей се “пошегуваха” наистина не е истинският късметлия.


Все пак обещаха, че ще дадат на нарочения за спечелил човек някаква награда, като компенсация за причиненото му неудобство.

От случилото се можем да направим извода, че в България можеш да спечелиш от SMS телевизионна игра и без да си изпратил дори един SMS за играта.

Какво по-хубаво от това! Дръжте си телефоните включени, зареждайте ги редовно и не се изненадвайте ако Ви се обадят от някъде и Ви кажат, че печелите награда. Не отричайте, че наградата е за Вас, дори и никога да не сте участвали в дадената игра! Дори да не получите голямата награда, все ще получите някаква утешителна награда за причиненото безпокойство .

Дайте своя глас за статията, като кликнете на бутона с надпис “свежо”!